performance & recovery

BES-T

bio essentials sportscare & technology

bes-t-daniellasomers
bes-t-andysouwer

BES-T

bio essentials sportscare & technology

Ben jij een vechter die steeds op zoek is naar het beste in zichzelf…naar resultaten die voelbaar en zichtbaar zijn, dan zal de aanpak van uw lichaam zich minstens even sterk moeten ontwikkelen als uw inspanningen! BES-T, de innovatie van de eeuw, voorziet uw lichaam doelgericht van de juiste voedingsstoffen om uw doelen te realiseren!”

 

Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten welke een zeer belangrijke rol spelen in het menselijk lichaam. In het lichaam echter worden eiwitten eerst verteerd om zo aminozuren vrij te maken om spierherstel en spiergroei te garanderen. Tijdens het sporten en leveren van lichamelijke arbeid worden onze spieren voortdurend afgebroken. Aminozuren zijn dan nodig om het herstel-  en versterkingsproces in gang te zetten. Aminozuren helpen ons dus om onze fysiek te versterken en onze resultaten te verbeteren.

 

Toch heeft ons lichaam echter behoefte aan een externe bron van aminozuren. Des te zwaarder de inspanning, des te intensiever de spieren worden gebruikt en hoe groter de behoefte aan extra aminozuren. Indien het lichaam niet voldoende aminozuren ter beschikking krijgt, kan het nooit optimaal presteren en herstellen. Voldoende aminozuren zijn dus een absolute ‘must’ om uw lichaam deze extra boost te bezorgen.

Sporters kunnen niet teren op behaalde resultaten in het verleden… sporters hebben maar 1 doelstelling… maximale resultaten halen! Dus bundel je krachten met BES-T… en haal het beste in jezelf naar boven!

 

Hiervoor ontwikkelde BES-T een revolutionaire productlijn die de bevoorrading van deze aminozuren een handje helpt. BES-T is pionier in de verwerking van het meest optimale aminozuurprofiel in een product welke aangebracht dient te worden op huid. Zo wordt er een liquid patch overheen de huid gevormd waardoor de actieve bestanddelen lokaal worden geabsorbeerd daar waar ze nodig zijn om het lichaam te voorzien van meer kracht, uithouding, energie en herstel.

 

BES-T is niet tevreden met een enkele verkoop van producten. Wij bekommeren ons om het opbouwen van lange termijn relaties met sporters zodat deze hun doelen kunnen realiseren. Daarom verwelkomen wij dan ook alle feedback!