Blog
14
12
2017

Uitslagen Reusel en Tilburg 9-10 december 2017

By bulldog 0

Gisteren dubbele winst in Reusel.
Youssef A. vocht zijn eerste C partij en won zeer overtuigend met een slopend tempo.
Michael Sommen boekte opnieuw winst na enkele tegenslagen eveneens in een C partij.

Vandaag mochten we ons een weg banen door de sneeuw naar Tilburg waar we vriendelijk ontvangen werden in de gezellige sportschool van Joey Smits.

Adelissa mocht last-minute toch nog aantreden voor een partijtje.
Ze trof een meid die over een paar weekjes 12 word en een beetje zwaarder. In de eerste ronde deed haar tegenstander niet overdreven veel maar ze stond duidelijk steviger op haar benen. Het verschil in postuur speelde parten. In de tweede ronde herpakt Adelisa zich en weet goed weg te draaien en te scoren met middeltrappen.
In de derde ronde weet ze dit nog door te zetten maar niet overtuigend genoeg. Verlies op punten maar sterk karakter getoond tegen een ervaren meid.

Amer stal vandaag de show.
Tegenstander was ook uit het juiste hout gesneden en het werd een van de mooiste partijtjes die ik zelf gezien heb vandaag.
Mooi wegdraaien, goed clinchwerk en trappen 👌🏻. De jury besliste in een onbeslist maar als de trainer van je tegenstander komt zeggen nee dit was winst voor jullie dan is dat alleen maar mooi en een bevestiging van wat we zelf dachten (met overtuiging). Mooie partij van twee talentvolle jongens.

Rayan mocht na de pauze aantreden.
Rayan … je vecht vandaag je 4de partij tegen een zeer ervaren jongen met heel veel partijen achter de kiezen. Hij was ook geen onbekende want hij stond reeds tegenover Deni in de finale op het NK IFMA.
Het was misschien een gokje van mij om je zo snel al tegen zo een jongen te zetten maar je hebt onze verwachting helemaal ingelost.
Goed geluisterd, gecontroleerd gevochten en de partij afgedwongen in de eerste ronde. Een knie en een middeltrap meer was er niet nodig om de winst binnen te haal 🔥

Robby mocht direct na Rayan.
Hoewel er vandaan clinch toegestaan was kreeg Robby vandaag opnieuw de opdracht om niet naar de clinch te gaan. Wat resulteerde in veel trapwerk. Mooie partij jongen elke partij een stap progressie. We zijn op de goede weg. 😈

Kelly mocht afsluiten.
Na heel wat blessureleed mocht ze vandaag aantreden in haar eerste partij voor ons.
De onzekerheid zat er toch wat in waardoor ze de eerste twee rondes weggaf aan haar ervaren tegenstander. De derde ronde werd ze wakker en zet ze haar tegenstander in achteruit helaas te laat maar goede laatste ronde. Verlies voor Kelly vandaag maar je kreeg geen kadootje voor je eerste partij en dat met een niet zo goede voorbereiding omwille van blessure.
Ik kijk uit naar je partij van volgende week als je van ronde 1 wakker bent 💪🏻

Bedankt aan alle supporters en coaches van dit weekend Daniella, Nick, Magomed, Lode, Vince en Britt.

Topteam

   

   

 

author: bulldog