Over Ons

THE BULLDOGS

The Bulldogs zijn ontstaan in November 1992 , wij doen aan Thaiboksen/kickboksen en boksen zowel op recreatief als competitief niveau . De lessen zijn voor iedereen toegankelijk vanaf 6 jaar ongeacht  je ervaring hebt of niet .
The Bulldogs draaien op competitief vlak mee bij  de wereldtop en hebben al verschillende wereldkampioenen gecreëerd.
Het grootste gedeelte van onze trainers zijn gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring in de sport .

WIL JIJ DEEL UITMAKEN VAN ONS TEAM ?

Laat het ons weten dan boks je binnekort bij ons !

CONTACTEER ONS

Jeugd

Jeugdlessen kunnen gevolgd worden vanaf 6 jaar. De jeugdlessen worden door gediplomeerde en ervaren lesgevers gegeven.

De lessen bestaan voornamelijk uit het aanleren van technieken, het verbeteren van de houding en conditie alsook het aanleren van respect voor partners en trainers.

Indien u, of uw kind, interesse vertoont, is er steeds een mogelijkheid tot het volgen van een gratis proefles.

Recreatie

Thai boxing is uitermate geschikt om recreatief te beoefenen en omdat je de meeste spiergroepen nodig hebt bij deze sport, is het ook een vrij complete vorm van lichaamsbeweging. Omdat je het niveau zelf een beetje kan bepalen en aanpassen is het zowel voor dames als voor heren geschikt en dit vanaf de leeftijd van 6 jaar. Toch vergt het wel in zekere mate een goede conditie die je dan weer op je eigen ritme kan opbouwen.

Competitie

De keuze om thai boxing als competitiesport te beoefenen is geheel vrijblijvend. Als kinderen en jongeren aan wedstrijden willen deelnemen, wordt dit voorafgaandelijk besproken met henzelf en met de ouders. Leden die aan competities deelnemen, krijgen een aangepast trainingsschema – hogere intensiviteit en frequentie, en een meer individuele begeleiding – waarbij voor jongeren de trainingen worden afgestemd op de leeftijd. De beslissing om aan wedstrijden deel te nemen wordt samen genomen.