OVER ONS

The Bulldogs Antwerpen vzw

The Bulldogs Antwerpen vzw werd opgericht in November 1992.  Wij geven training in  Thai- & Kickboksen zowel op recreatief als competitief niveau . De lessen zijn voor iedereen toegankelijk vanaf 6 jaar ongeacht  je ervaring hebt of niet.
The Bulldogs Antwerpen levert ook geregeld haar bijdrage voor verschillende TV-programma’s en de trainingen aan BV’s, zoals Natalia, Laura Tesoro, Bill Barberis, Oscar Willems, Zeger, …
The Bulldogs Antwerpen draait op competitief vlak mee bij  de wereldtop met reeds verschillende Europese & Wereldkampioenen in de afgelopen jaren.
Onze trainers zijn gediplomeerd in onze sporttak en/of volgen de trajecten voor (bijkomende) diploma’s.

Wil je starten in onze club ?

CONTACT

Jeugd

Jeugdlessen kunnen gevolgd worden vanaf 6 jaar. De jeugdlessen worden door gediplomeerde en ervaren lesgevers gegeven.

De lessen bestaan voornamelijk uit het aanleren van technieken, het verbeteren van de houding en conditie alsook het aanleren van respect voor partners en trainers.

Indien u, of uw kind, interesse vertoont, is er steeds een mogelijkheid tot het volgen van een gratis proefles.

Recreatie

Thai boxing is uitermate geschikt om recreatief te beoefenen en omdat je de meeste spiergroepen nodig hebt bij deze sport, is het ook een vrij complete vorm van lichaamsbeweging. Omdat je het niveau zelf een beetje kan bepalen en aanpassen is het zowel voor dames als voor heren geschikt en dit vanaf de leeftijd van 6 jaar. Toch vergt het wel in zekere mate een goede conditie die je dan weer op je eigen ritme kan opbouwen.

Competitie

De keuze om thai boxing als competitiesport te beoefenen is geheel vrijblijvend. Als kinderen en jongeren aan wedstrijden willen deelnemen, wordt dit voorafgaandelijk besproken met henzelf en met de ouders. Leden die aan competities deelnemen, krijgen een aangepast trainingsschema – hogere intensiviteit en frequentie, en een meer individuele begeleiding – waarbij voor jongeren de trainingen worden afgestemd op de leeftijd. De beslissing om aan wedstrijden deel te nemen wordt samen genomen.

The Bulldogs Antwerpen vzw © All Rights Reserved